Акцията с кодово име "Агенти" на ченгетата от "Под прикритие" мина успешно

Плевенската публика изпрати на крака "агентите" на Владо Пенев

Ченгетата от сериала "Под прикритие" изпълниха успешно мисията си в Плевен. Акцията бе с кодовото название "Агенти" и успя да препълни плевенския театър в понеделнишката вечер.

Действието в пиесата тръгва с проблемите на няколко агенти на недвижими имоти. Толкова са го закъсали в работата, че за да я спасят, трябва да продадат и невъзможното – иначе са вън от играта! Това поражда редица комични и драматични моменти, които не могат да оставят безпристрастна нито една публика.

Плевенчани определено се посмяха от сърце и около час и половина бяхо близо до любимите си актьори, които чрез хитовия сериал "Под прикритие" придобиха ореола на почти национални герои.

Припомняме, че постановката е режисьорски дебют на Владо Пенев, който обаче не бе в Плевен. През цялото време негов портрет, част от сюжета на "Агенти", все пак бе на сцената и това го направи неразделна част от представлението. Там бяха Ивайло Захариев, Йосиф Шамли, Пламен Манасиев, Роберт Янакиев, Любов Кънев, Александър Сано, Снежана Макавеева. В "агентурната компания" бе и плевенчанинът Иво Йончев, който даде пространно интервю за читателите на Plevenutre.bg преди дни. Всички те оставиха сърцата си на сцената и заслужено обраха овациите на стотиците зрители.