Нов шанс за Влади: Рехабилитация и лечение с роботизирано устройство в Турция - нека му помогнем!

За 20-дневната терапия ще са необходими около 9000 долара

Младият плевенчанин Владимир Петров и близките му отново се нуждаят от нашата помощ. Припомняме, че момчето продължава вече трета година битката си за пълното възстановяване след претърпяна катастрофа.

Направено е запитване относно рехабилитация на роботизирано устройство за Влади в болница Гювен Анкара. Водещи специалисти от лечебното заведение са разгледали видеофайловете и медицинската документация, която близките на Влади изпратили. Тяхното становище е, че Владимир е подходящ за рехабилитация на роботизирано устройство Локомат /ортопедичен робот, който изправя на крака парализирани или трудноподвижни хора, подпомага движенията при ходене/, също така за спастичността на мускулатурата могат да бъдат направени допълнителни процедури, които ще допринесат за по-бързото и пълноценно подобряване състоянието на Влади.

Получената предварителна оферта-проформа за 20-дневна терапия, която трябва да се проведе при първия курс на лечението на Влади, е на стойност 9000 долара. След преглед от проф. д-р Дениз Евджик, ще бъде изготвен конкретен план за лечение, което означава, че стойността на лечението също може да се промени с малки разлики.

За първи курс лечение и уточняване на дата за пристигане в болница Гювен Анкара се изисква предварителен превод от 50% от стойността на офертата.

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА В ЛЕВА:

Първа Инвестиционна банка (Fibank)

IBAN: BG33FINV91502015516166 Титуляр - Галин Василев Петров