Елиза Гешева: Надявам се да представя достойно Плевен на "Мис България 2015"

TV7 ще излъчи на живо финала на конкурса на 27 ноември

Този петък, 27 ноември, ще се състои финалът на конкурса "Мис България". 18 красавици от цялата страна ще спорят за престижната корона, а събитието ще се излъчва директно в ефира на TV7 от 20.00 часа.

"Чувството да си част от такъв конкурс е уникално. Това да си на голяма сцена пред толкова публика, светлините на прожекторите и хората пред малкия екран... Неописуемо е. Това е чувство, което трябва да се изживее", сподели представителката на Плевен Елиза Гешева специално за Plevenutre.bg.

19-годишната красавица допълни, че организацията на надпреварата е на изключително високо ниво и с останалите момичета имат репетиции от сутрин до вечер. Ангажирани са и с непрестанното мерене на дрехи и обувки за предстоящите дефилета на финала.

"Участничките тази година са наистина много красиви и със силни характери. Всички се познаваме, общуваме помежду си и няма злоба", сподели още Елиза, която не крие, че е останала приятно изненадана от голямата подкрепа, която получи. Към момента тя заема второ място във вота на публиката с над 2300 гласа в своя полза.

"Знаете ли, Гогол е казал една велика мисъл: "Не с пари, а с хора се живее". Ако не бяхте вие и вашата подкрепа, нямаше да стигна до тази челна позиция. За което искам да изкажа големи благодарности на първо място на моето семейство и на моите приятели. Както и на хората, които не ме познават, но също ме подкрепиха. Живеем в свят, в който завистта и омразата са нещо, което не можем да променим. Бях учудена от голямата подкрепа, която получих, но се радвам, ако съм успяла да обединя плевенчани, а и не само. Наистина се надявам да успея да представя достойно Плевен в петъчната вечер", каза още Елиза.

Ние й пожелаваме успех и в петък ще стискаме палци пред екраните.