Благотворителен Коледен базар организират Жени ГЕРБ – Плевен

Ще бъдат изложени ръчно изработени сувенири, картички, украси и рисунки с коледна тематика

Във връзка с предстоящите Коледни празници Жени ГЕРБ – Плевен инициират провеждането на Благотворителен коледен базар. На него ще бъдат изложени ръчно изработени сувенири, картички, украси и рисунки с коледна тематика. Базарът ще отвори врати на 19 декември 2015 г. (събота) след 12 часа във фоайето на ДКТ "Иван Радоев” за изложението на сувенири, картички, украси и рисунки.

ЖЕНИ ГЕРБ – Плевен канят всички желаещи да участват в Коледния базар. Събраните средства от продадените на символични цени сувенири, картички, украси и рисунки ще бъдат дарени за организирането на Коледно тържество на децата от приемни семейства в община Плевен, на което Дядо Коледа ще ги дари с много усмивки, подаръци и лакомства.

За повече подробности, записвания за участие и организация, желаещите да се включат в благотворителната кауза, може да се обърнат към Диана Данова – тел.: 0887754177 или Даниела Гонкова – тел.: 0884800437.

"Очакваме повече добри сърца, защото сме сигурни, че по Коледа стават чудеса. Благодарим Ви предварително", споделят организаторите.