Три автомобила горяха в Плевен през изминалия уикенд

Крими

07-12-2015, 15:24

Снимка:

plevenutre.bg, архив

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Два тона фураж изгоряха при пожар в Опанец

Три автомобила горяха в Плевен

"Ситроен С5" е изгорял напълно в кв. "Сторгозия"

На 5 декември 2015 година в 04:24 часа е получен сигнал от тел. 112 за това, че в град Плевен в ж.к "Сторгозия" гори лек автомобил. На място екипи на РСПБЗН – Плевен и криминалисти установили, че е изгорял лек автомобил "Ситроен С5", а вляво от него паркиран "Нисан Примера" е с опушена лява страна и стопени лайсни на левите врати. Извършен е оглед.

По първоначална информация причина за инцидента е техническа неизправност в ел. инсталацията на „Ситроен“. Уведомена е прокуратурата. По случая продължават работа разследващ полицай и служители от 02 РУМВР - Плевен.

На 6 декември в 02:20 часа на телефон 112 отново е получен сигнал за горящи коли в града. На място е изпратен автопатрул и е установено, че става дума за "Рено Меган" и "Мицубиши Лансер". Пламъците са погасени с един специализиран пожарен автомобил на РСПБЗН – Плевен. Извършен е оглед на местопроизшествието. Предстои изготвяне на експертна справка от служители на Пожарна безопасност и защита на населението“ за причините за инцидента и размера на нанесените материани щети. По случая работата продължава разследващ полицай. Уведомен е прокурор, информират от плевенската полиция.