Известни плевенчани подкрепиха референдума на Слави

Референдумът е онова нещо, което аз наричам свобода, заяви певецът Любо Киров

Плевенчаните Любо Киров и Сирма Добрева подкрепиха инициативата по събиране на подписи за иницииране на референдум с 6 въпроса, организирана из цялата страна от екипа на "Шоуто на Слави".

"Аз съм твърдо "за" референдумите. Смятам, че човек трябва да гласува абсолютно съзнателно за нещата, които иска да промени. Човек трябва да знае за какво гласува и да бъде солидарен с другите, ако иска да бъде в едно общество, което иска да развива. Референдумът ни помага да решаваме бързо и много съзнателно нещата, които искаме да ни се случат. Референдумът е онова нещо, което аз наричам свобода", заяви певецът Любо Киров.

"С това, което ние правим, искаме да ви напомним, че за постигането на всеки успех са необходими много воля, труд, упоритост и преодоляването на различни страхове. Всички тези неща са нужни и за постигането на работеща демокрация за хората. "На изток от рая" на Стайнбек завършва с думите "Ти можеш". Всички ние можем и никой няма право да ни казва, че нищо не зависи от нас. Аз подкрепя референдума", категорична бе и акробатката Сирма Добрева.

Вижте пунктовете в Плевен, на които може да се подпишете