Областният управител сподели празничните емоции с децата в две приемни семейства в Плевен

Ралица Добрева изненада малчуганите с подаръци и вкусни лакомства

Областният управител на Плевен Ралица Добрева гостува в две приемни семейства в Плевен. Коледният дух на радост, надежда и трепетно очакване на белобрадия старец в домашния уют на двете приемни семейства оживяха предпразнично с украсяването на елхата. Тя и коледната украса бяха специален подарък от г-жа Добрева за малчуганите, информират от Областна администрация - Плевен.

След като свали своята празнична украса живото дръвче ще бъде засадено навън, а децата обещаха да се грижат за него, за да продължи да ги радва. Освен с приятните емоции по украсяването на коледната елха децата бяха изненадани от областният управител Ралица Добрева и със страхотни подаръци и вкусни лакомства.

"Днес аз самата получих безценен подарък – изпълнени с радост и щастие детски очи, искрените и нежни прегръдки на тези прекрасни ангелчета и неподправено щастие, топлота и вълнение. Нека тези емоции влязат във всеки дом с най-очаквания и хубав празник в годината Коледа. Да си пожелаем здраве, много позитивна енергия и весели празници!”, каза областният управител Ралица Добрева.

А ръчно направените от децата Коледни картички вече украсяват бюрото в кабинета на областния управител на Плевен Ралица Добрева.