Деян Топалски ще се бие на "Maxfight 37" в Бургас

Боецът от Плевен се качва на ринга за мач във формат кикбокс

Деян Топалски ще е сред звездите на Коледното бойно шоу на най-голямата българска верига "Максфайт". Събитието ще се проведе в спортна зала "Младост" на 27 декември и ще представи на зрителите интригуваща файт карта. В нея е включено и името на плевенския боец, но този път той няма да запише участие във формат ММА, а ще се качи на ринга за мач във формат кикбокс.

В професионалната си статистика в ММА Деян Топалски има регистрирани 13 победи и 3 загуби. Преди да стартира кариерата си в смесените боеве, боецът има записани 7 шампионски титли от Републикански първенства по кикбокс. Само преди месец пък завоюва осмата си, не оставяйки никакъв шанс на съперниците си на Държавното първенство в Пловдив. Преди това Топалски записа участие и на Световното първенство в Белград. Важно е да се отбележи, че завръщането му кикбокса се случи след 5-годишно прекъсване.

Неотдавна Топалски призна пред Plevenutre.bg, че през 2016-та смята да се концентрира както в кикбокса, така и в ММА. Това изглежда все по-възможно, тъй като от "Максфайт" смятат занапред все по-често да съчетават кикбокс и ММА мачове на големите си турнири.