Полицай, разстрелял красавица от Ловеч, бере душа в плевенския затвор

Крими

11-12-2015, 12:05

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Дилър на дрога влиза за 2 години и 2 месеца в затвора

Иво Маринов е бил опериран и състоянието му е тежко

Ченгето убиец Иво Маринов, който разстреля 25-годишната Ивелина Славчева от Ловеч, бере душа в плевенския затвор, пише "Блиц". Стрелецът, който изпразни служебното си оръжие в тялото на красивото момиче, защото не отвърнало на чувствата му, е бил опериран и състоянието му е тежко. По информация на Plevenutre.bg се касае за раково заболяване.

Кървавата трагедия се разигра в нощта на 15 септември 2012 г. пред ловешката дискотека "Илит", намираща се на 100 метра от РПУ-то. Ченгето убиец тормозил Ивелина и тя отишла в полицията да пусне жалба срещу него. Колегите му го уведомили за намеренията на момичето. Това го вбесило, той излъгал, че има работа извън града, а самият отишъл пред дискотеката да търси саморазправа. След като момичето излязло, Иво изпразнил пълнителя на пистолета си в тялото й. По чудо оцелял приятел на Ивелина, само защото оръжието засякло.

Иво Маринов бе осъден на 30 години затвор и излежава присъдата си в Плевен. Бащата на убитото момиче обаче твърдо е решен да го дебне дали няма да направи пореден опит да се измъкне от затвора по-рано с хитрини.