МЦ КИРМ "Света Елисавета" – Плевен oрганизира Коледен концерт

Животът

16-12-2015, 14:56

Снимка:

МЦ КИРМ "Света Елисавета", архив

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Веселин Плачков се включва в Коледния благотворителен концерт на Младежки форум - Плевен

По традиция преди концерта ще бъдат връчени Годишните награди на клиничния институт

Медицински център "Клиничен институт за репродуктивна медицина Св. Елисавета" - Плевен за осма поредна година организира Коледен концерт. Тази година концертът "ОПЕРЕТНА ГАЛА” е със специалното участие на солисти на Музикален театър „Стефан Македонски” София, Плевенска филхармония с диригент Деян Павлов и Общинска хорова формация "Гена Димитрова" с диригент Анелия Дечева, както и с невероятното изпълнение на студио за класически танци към читалище "Съгласие – 1869" с ръководител Маня Николова.

Концертът ще се проведе на 17 декември 2015 г. от 19.00 часа в ДКТ "Иван Радоев". В програмата са включени празнични коледни песни. Коледният концерт е подарък за плевенчани, в навечерието на Коледните и Новогодишни празници.

За концерта са поканени съмишленици и приятели на центъра, пациенти, общественици, хабилитирани преподаватели и медицински специалисти. По традиция преди концерта ще бъдат връчени Годишните награди на МЦ КИРМ Плевен. Те са в три категории – Специалист на годината, Майка на годината и Плевенчанин на годината.