На 6 места в Плевен мотористите са поставили урни - подкрепете дарителската акция!

На 25 декември рокерите ще се облекат в дрехите на Дядо Коледа и ще разнесат подаръците с мотошествие

Както вече писахме, стотици рокери от мотоклубовете в Плевен организират Коледна дарителска акция за деца и младежи в неравностойно положение.

На шест места в Плевен мотористите са поставили урни, в които всеки гражданин може да дари средства. Те са разположени в офиса на фирма "Еконт" на бул. "Христо Ботев"-94, в магазин "Фантазия" на ул. "Шипка", в заведението "Rock’n’Rolla Pub" на ул. "Васил Левски"-98 и в мото клуба "Огнени сенки" на ул. „Драган Цанков“-10 /зад училище Йордан Йовков”/, както и в заводите "Мизия" и "Яна".

В мотоклуба могат да се даряват дрехи и обувки – вечер в четвъртък и събота. Желаещи да дарят дрехи и обувки, които не биха могли сами да ги занесат, ще трябва да потърсят контакт с електронната поща на акцията - [email protected], и рокерите ще ги посетят по домовете, за да съберат даровете.

В клуб "Rock’n’Rolla Pub" ще събират пари и допълнително чрез концерт на група „EXPEL”, който ще се състои на 18 декември /петък/ от 22.30 ч.

На 25 декември всички рокери ще се облекат в дрехите на Дядо Коледа и ще разнесат подаръците с мотошествие из целия град, а в късния следобед ще завършат акцията на площад "Възраждане” с голямо хоро.

Тази година подкрепата ще бъде да седем социалните заведения на Плевен – освен в Дом "Майка и дете", в дом „Детелина”, Защитена къща за младежи с умствена недостатъчност в ж.к.„Сторгозия” и в четири Центрове от семеен тип. За първи път младите мъже са решили да зарадват с подаръци и старите хора от Дома в Бохот.

Шествието от мотоциклетистите се събира на паркинга до "Практикер" на 25 декември между 9 и 10 ч. Колоната потегля в 10.00 ч. през "Дружба", към "Сторгозия" и към Девети квартал.