Дядо Коледа изненада с весел празник и много подаръци децата в приемни семейства

Мисия

20-12-2015, 14:09

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

БДЖ: Дядо Коледа ще пътува във влак от София до Плевен

Това стана възможно благодарение на инициативата на Жени ГЕРБ Плевен

С нетърпение и широки усмивки децата, настанени в приемни семейства в община Плевен, посрещнаха Добрия старец в МОЛ Панорама. Заедно с тях на празника бяха децата от Центъра за настаняване от семеен тип в жк. „Сторгозия“. Това стана възможно благодарение на инициативата на ЖЕНИ ГЕРБ Плевен.

Малките таланти от вокална група „Арлекино” към читалище „Съгласие“ направиха очакването доста приятно и с песни и танци привнесоха коледното настроение в сърцата на деца, родители и гости. Те очароваха присъстващите със своите невероятни изпълнения на коледни песни.

Благодарение на събраните средства от благотворителния коледен базар, провел се ден преди това във фоайето на Драматичния театър, дамите от ГЕРБ осигуриха присъствието на най-чаканият гост по Коледните празници – самият Дядо Коледа, който с пълна торба подаръци за всички послушни дечица и топли пожелания пристъпи в МОЛ Панорама. Развълнуван от грейналите усмивки на лицата на децата Добрият Старец развърза чувала и от него извади подарък и добра дума за всяко дете на Коледния празник. И за да бъде преживяването освен вълнуващо, също и вкусно ЖЕНИ ГЕРБ бяха подсигурили и почерпка за всички присъстващи. Кетърингът бе изработен от възпитаниците на Професионална гимназия по туризъм в Плевен.

За доброто настроение на малки и големи, също благотворително, се погрижи за озвучаването на празника Анатоли Николов.