Актьорите Ивелин Найденов и Веселин Плачков се включват в коледното мотошествие

Събитието ще бъде заснето с дрон

Любими български актьори ще се включат в благотворителното мотошествие навръх Коледа. Плевенчаните Веселин Плачков и Ивелин Найденов ще подкрепят инициативата на мотоклубовете, които организираха Коледна дарителска акция за деца и младежи в неравностойно положение. Припомняме, че стотици рокери ще се облекат като дядо Коледа на 25 декември и ще яхнат своите "кончета" /мотори или АТВ-та/ за обиколка на града, в която ще бъдат посетени и социалните домове в Плевен.

Веселин Плачков нашумя с ролята си в "Дякон Левски", а Ивелин Найденов е познат на аудиторията от сериала "Забранена любов" и хитовата поредица "Корпус за бързо реагиране". Двамата актьори ще допринесат за празничното настроение в коледния ден и заедно със стотиците рокери ще подкрепят социалните заведения на Плевен – дом "Майка и дете", дом „Детелина”, Защитена къща за младежи с умствена недостатъчност в ж.к. „Сторгозия”, както и четирите Центрове от семеен тип. С подаръци ще бъдат зарадвани и старите хора от дома в Бохот.

Шествието на мотоциклетистите се събира на паркинга до "Практикер" на 25 декември между 9 и 10 ч. Колоната потегля в 10.00 часа, а в късния следобед акцията ще завърши с голямо хоро на площад "Възраждане”.

Организацията тази година е на изключително високо ниво. През цялото време събитието ще се записва от дрон, научи Plevenutre.bg.