Приятелитe на Plevenutre.bg ви пожелават успешна 2016 гoдина (I част)

Мисия

29-12-2015, 10:50

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Остават броени часове до края на 2015-та година. Година, в която Plevenutre.bg се утвърди на медийния пазар и успя категорично да спечели своя читателска маса. По няколко хиляди плевенчани всекидневно ни гласуват доверието си, а през изминалите 12 месеца се постарахме да го оправдаем. Със сигурност има над какво още да работим и да подобряваме, но можем да ви обещаем, че и през новата 2016-та ще продължим да бъдем обективни, интересни, различни.

В навечерието на Новата година решихме да ви срещнем с част от нашите приятели и съграждани, които често са обект на новините ни. Всички те на драго сърце се съгласиха да отправят своите пожелания към вас. Защото именно негово величество Читателя е най-важен.

Илиян Йончев, Ръководител направление "Секретариат" в МУ-Плевен и бивш областен управител

Уважаеми плевенчани, скъпи съграждани и приятели, пожелавам Ви здраве, успехи и хармония през 2016 година. Искрено се надявам и вярвам, че следващата година ще е едно успешно начало към възраждане на достойнството и ценностите на нашия град. Нека отворим сърцата си за добри дела и да подкрепяме близките си в трудни за тях моменти в името на едно по-добро настояще, изпълнено с човечност.

Детелин Далаклиев, световен шампион по бокс

На всички читатели на Plevenutre.bg пожелавам здраве и щастие, много сбъднати мечти през новата 2016-та. Не се предавайте и гонете целите си докрай. Намирайте време за близките си и при всяка възможност им показвайте колко са важни за вас.

Рени, певица

В навечерието на Нова година нека всички български семейства да бъдат щастливи заедно. Усмихвайте се и бъдете здрави. Обичайте и бъдете обичани. Желая на читателите на Plevenutre.bg незабравимо посрещане на новата 2016 година и нека това бъде вашата година.

Светослав Бърканичков, футболист и старши треньор на Белите орли

Пожелавам на читателите на Plevenutre.bg много здраве, щастие и най-вече спортни успехи, с които градът ни да се гордее. Да се трудим по-добре от обичайното, да вярваме повече във възможностите си. Да повярваме, че можем и невъзможното. И най-важното - да бъдем хора!

Иван Костадинов, каскадьор и актьор

Искам да пожелая на всички плевенчани много здраве, съпътствано от искрено щастие и подплътено с безкористна любов през 2016-та. Бъдете най-добрите в това, което правите и нека силата бъде с вас!

Ванесса Георгиева, модел и "Мис Плевен 2015"

Пожелавам на плевенчани изобилие от здраве, защото то е ключът към развитието и плодовитостта на града. Нека новата година бъде по-успешна от миналата и нека сами започнем да я променяме като даряваме топлота и нежност на близките ни! Желая на всички вас щастие и радост, за да преодолявате трудните моменти като ги приемате за част от трънливия път към съвършенството ! Приятели, подарете целувка на любимия си човек до вас и посрещнете новата година с усмивка, за да получавате по много такива през следващите 365 дни от 2016 година. Успех!