Приятелитe на Plevenutre.bg ви пожелават успешна 2016 гoдина (II част)

Плевен Лайф

30-12-2015, 09:00

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Приятелитe на Plevenutre.bg ви пожелават успешна 2016 гoдина (I част)

Остават броени часове до края на 2015-та година. Година, в която Plevenutre.bg се утвърди на медийния пазар и успя категорично да спечели своя читателска маса. По няколко хиляди плевенчани всекидневно ни гласуват доверието си, а през изминалите 12 месеца се постарахме да го оправдаем. Със сигурност има над какво още да работим и да подобряваме, но можем да ви обещаем, че и през новата 2016-та ще продължим да бъдем обективни, интересни, различни.

В навечерието на Новата година решихме да ви срещнем с част от нашите приятели и съграждани, които често са обект на новините ни. Всички те на драго сърце се съгласиха да отправят своите пожелания към вас. Защото именно негово величество Читателя е най-важен.

Емил Райков, директор на ДФСГ "Интелект"

Да е здрава, мирна и благодатна новата 2016 година, а дните на всички нас да бъдат изпълнени с любов, светлина и много истински неща! Весело посрещане на Нова година на читателите на Plevenutre.bg!

Кристиян Григоров, футболист

Аз и съотборниците ми от Спартак (Плевен) пожелаваме на читателите на Plevenutre.bg eдна по-щастлива и изпълнена с успехи нова година! В спортно отношение - дано скоро плевенският футбол бъде там, където му е мястото - в "А" група". Бъдете здрави!

Ивелин Найденов, актьор

Пожелавам на плевенчани да продължим напред. Да гледаме, да виждаме, да оценяваме нещата и да сме една идея по-добри. "Останалото е мълчание" - това е една любима моя реплика от Шекспировия Хамлет. Но нека нашето мълчание през новата година бъде осуетено от усмивки и радост.

Александрина Янкова, актриса

Пожелавам на всички ваши читатели здраве, защото е най-важно. Успешна нова година, любов в изобилие, щастливи мигове със семейството и нека не спират да вярват и преследват мечтите си. Аз успях, направете го и вие!

Деян Топалски, ММА боец

На всички плевенчани пожелавам здраве през 2016! Всичко друго минава и заминава, можем с него или без него, но здравето е това, което оценяваме чак когато го загубим, така че желая ви здраве! Всичко друго знам, че ще намерите сили да постигнете сами, защото плевенчаните не се отказваме и предаваме никога! Успех!

Мадлена Иванова, модел и "Miss Summer International - Best Body 2015"

На всички плевенчани и читатели на plevenutre.bg през новата 2016 г. пожелавам здраве и късмет. Бъдете щастливи, позитивни и отворени към възможностите. Дарявайте си любов и радост. Нека бъдем човечни и добронамерени един към друг и да си помагаме. Плевен е градът, от който произлизат най-успешните и значими имена в българския телевизионен ефир, редица известни и талантливи хора... Вярвайте. Постигайте. Няма невъзможни неща! Зад всяка мечта стои отворена врата и път към нея. Следвайте го!