Приятелитe на Plevenutre.bg ви пожелават успешна 2016 гoдина (III част)

Остават броени часове до края на 2015-та година. Година, в която Plevenutre.bg се утвърди на медийния пазар и успя категорично да спечели своя читателска маса. По няколко хиляди плевенчани всекидневно ни гласуват доверието си, а през изминалите 12 месеца се постарахме да го оправдаем. Със сигурност има над какво още да работим и да подобряваме, но можем да ви обещаем, че и през новата 2016-та ще продължим да бъдем обективни, интересни, различни.

В навечерието на Новата година решихме да ви срещнем с част от нашите приятели и съграждани, които често са обект на новините ни. Всички те на драго сърце се съгласиха да отправят своите пожелания към вас. Защото именно негово величество Читателя е най-важен.

Цветелин Горанов, Директор на Начално училище "Христо Ботев"  гр. Плевен

За новата 2016 г. на всички плевенчани пожелавам здраве и късмет и нека направим всичко, за да бъдем по-добри хора, Плевен да стане по-добър град и България по-добра страна за живеене.

Петър Мичев - Педро, художник

"Да впрегнем злото на работа за добро“. Трябва да бъдем себе си, защото Бог ни е сътворил такива, каквито сме – уникални!!!

Иво Йончев, актьор

Пожелавам на всички читатели на Plevenutre.bg да са много вдъхновени и амбицирани през новата година, за да преследват мечтите си докрай, да се радват на всеки малък успех по пътя си и да имат достатъчно въображение за нови и нови мечти.

Йордан Грижов, общински съветник

Пожелавам на цялата аудитория на plevenutre.bg да бъдат живи и здрави, защото имаме ли тези неща всичко друго е постижимо. Нека през новата 2016г. бъдем с малко по-добри, по-щастливи и позитивни. Плевенчани сме горди хора с всичко, което свързано с нашия град. Заслужаваме да живеем добре и нашите деца да растат щастливи тук. Дано новата година донесе просперитет за града ни. Весели празници!

Явор Маринчев - Хиената, професионален боксьор

Пожелавам на всички да са живи и здрави и по-толерантни един към друг. А на новото ръководство на Община Плевен - да оправдаят доверието на хората и да направят всичко възможно, за да задържат младите хора в Плевен.

Светлин Йочев, спортен журналист

Бъдете здрави! Останете такива, каквито сте. Пазете сърцата и душите си чисти, помагайте и обичайте! Бъдете добри, доброто винаги побеждава!