Приятелитe на Plevenutre.bg ви пожелават успешна 2016 гoдина (IV част)

Остават броени часове до края на 2015-та година. Година, в която Plevenutre.bg се утвърди на медийния пазар и успя категорично да спечели своя читателска маса. По няколко хиляди плевенчани всекидневно ни гласуват доверието си, а през изминалите 12 месеца се постарахме да го оправдаем. Със сигурност има над какво още да работим и да подобряваме, но можем да ви обещаем, че и през новата 2016-та ще продължим да бъдем обективни, интересни, различни.

В навечерието на Новата година решихме да ви срещнем с част от нашите приятели и съграждани, които често са обект на новините ни. Всички те на драго сърце се съгласиха да отправят своите пожелания към вас. Защото именно негово величество Читателя е най-важен.

Михаил Христов, параолимпиец

Пожелавам на всички плевенчани новата 2016 да бъде много по-успешна от миналата. Време е за нов старт и нов скок в живота на всеки от нас. Време е да преосмислим грешките и успехите си. Време е да се учим от тях. Пожелавам на всички бистър ум, ясни цели и малко повече кураж. 2016 зависи от нас - вземете я и нека да остави нещо хубаво във всеки.

Гергана Малкоданска, журналист и синоптик

Пожелавам на всички незабравима Новогодишна нощ! Въпреки студеното време навън, дано бъде топла в сърцата ви! Нека през новата 2016-та година да сме здрави, по-човечни, усмихнати и вярващи в доброто! Нека годината бъде безоблачна и с попътен вятър!

Борислава и Адриана Ганеви, национални състезателки по карате

Честита Коледа и щастлива Нова година! Убедени сме, че всички пожелания се сбъдват, ако човек истински вярва в тях! От сърце ви пожелаваме здраве и сили, за да направим нашия град още по-приятно място за живеене! Бъдете дръзки в мечтите си и нека всеки ден намираме повод да се усмихнем, да кажем добра дума, да се поздравим с нов успех!

Димитър и Камен Пенчеви, СК ''Скорпион'' /кикбокс/

Искаме първо да пожелаем на всички да са здрави и щастливи. През новата година нека да бъдем малко по-добри и изпълнени с вяра хора. Весело посрещане на 2016-та и нека бъде изпълнена само със позитивни емоции!

Георги Стоянов, Главен редактор на Plevenutre.bg

Скъпи читатели, екипът на Plevenutre.bg и "Alternative Media Group" ви пожелава здраве и късмет през новата 2016 година. Имайте надежда, вярвайте в доброто и не забравяйте да помечтаете! Не се отказвайте пред трудностите и не спирайте да бъдете целеустремени! Времената не са никак леки, но обединени от добротата и позитивизма, можем да се справим с всичко.