Официално! Люси Дяковска и духът на "Бродуей" ще омагьосват за трети път през февруари

Плевенската филхармония и Орлин Горанов подготвят спектакъл с песни от любими български филми

Поради огромния интерес към концерта на Люси Дяковска в Плевен, той ще бъде представен за трети път на 4 февруари. Това обяви директорът на Плевенската  филхармония Любомир Дяковски. Припомняме, че "Вечер на мюзикъла с Люси Дяковска" предстои на 15 януари в ДКТ "Иван Радоев", а билетите за спектакъла отново свършиха рано-рано.

Както вече писахме, оказа се, че не само плевенчани, но и меломани от цялата страна изявяват желание да гледат Люси и филхармониците на живо. Капацитетът от 450 места на залата бе разпродаден за отрицателно време и талантливата певица за втори път ще пренесе хората в едно по-добро духовно измерение с класики от "Котките", "Уестсайдска история", "Клетниците”, "Цар Лъв" и "Исус Христос суперзвезда”. Вдъхновени от интереса към събитието, организаторите фиксираха дата за трети лайв – духът на "Бродуей" ще омагьосва меломаните на 4 февруари, отново в театъра.

Директорът на Плевенската филхармония разкри пред БТА, че с Орлин Горанов работят по проект, посветен на 100-годишнината на българското кино, в който са включени обичани от зрителите песни от филми.