Неочаквано! Слави се сдобри с Любо Нейков и Марта Вачкова в национален ефир

Бившите колеги за първи път демонстрираха публично, че са изтрили лошите спомени

Голяма изненада поднесе Слави Трифонов на своите зрители навръх Йордановден. Шоуменът започна своето предаване с откровение, че ще пусне видеоклип, изпратен му от Краси Радков, който по същото време бил на благотворителен концерт в НДК, организиран от Димитър Туджаров - Шкумбата.

"Видеото е заснето по време на репетициите, зад кулисите. Въпреки че е лично, аз ще го споделя с вас", каза Слави, след което в ефир тръгнаха кадри, на които Краси Радков се е прегърнал с Любо Нейков и Мартина Вачкова. От видеото те отправят честитки на плевенския шоумен по случай новата година и настоящите празници, пожелавайки му да е жив и здрав.

"Колеги, благодаря ви. Честита нова година, да сте живи и здрави, и вие, и вашите семейства. Пожелавам ви много творчески успехи", отговори им Трифонов след това.

Не е тайна, че от години Слави не може да прости на Любо Нейков, който напусна шоуто му и заедно с Евтим Милошев му откраднаха "Сървайвър". Впоследствие към екипа им се присламчиха и някои сценаристи, сред които Росен Петров. По всичко личи, че изминалата година, в която Трифонов претърпя истински ренесанс в живота си след двата грандиозни концерта, му е повлияла и по някакъв дръг начин, карайки го да бъде по-смирен, коментират из форумите.

Марта Вачкова пък дълги години бе обидена на Слави, защото в книгата си "За стърчането" той се бе изказал немного ласкаво за нея.