Любо Киров се събира отново с група "Те" (Видео)

Поводът е мегаспектакъл за 20-годишнината на телевизия ММ

Една от най-обичаните български групи - ТЕ, ще се събере в оригиналния си вариант за спектакъла в зала 1 на НДК, на който телевизия ММ ще отбележи 20 години от създаването си. Събитието ще се състои на 25 март 2016 г.

Повече от 20 от най-големите имена на съвременната българска поп и рок музика, в които телевизията повярва и подкрепи преди време, ще изпълнят едни от най-хитовите си песни с различен аранжимент, специално подготвен за събитието от ММ Акустик Бенд, под ръководството на Мишо Шишков.

Уникалният концерт ще събере отново на една сцена и група ТЕ с плевенчанина Любо Киров. В периода 2000-2007 година бандата създаде два албума – "Местоимения" и "Различен", съдържащи хитове като: "Има ли цветя", "Ще те намеря", "Искам", "All Right" (с Мария Илиева), "Различен" и много други, заставали на първи позиции седмици наред по това време в радио и телевизионния ефир.

Група ТЕ е носител на Първа награда на Международния медиен фестивал "Албена" в раздел "Концерти" за реализацията на "TE Unplugged“ DVD. През същият период заедно с ТЕ Любо Киров участва в големи музикални събития като концертите на Симпли Ред, Incognito, Al McKay's Earth Wind And Fire Experience, Симпъл Майндс.

Групата взима участие в различни инициативи и кампании като "Спортът срещу дрогата", „България в ЕС“ в Брюксел и др. През пролетта на 2007 г. Любо напуска група ТЕ и стартира соловата си кариера.