Спартак (Плевен) остана без футболисти

Няма яснота колко играчи ще изведе наставникът Роберт Петров за първа тренировка

Спартак (Плевен) остана без футболисти дни преди провеждането на Общото събрание на клуба, което е насрочено за 11 януари. Тогава трябва да стане ясно и конкретно какво ще е бъдещето на клуба.

Припомняме, че Спартак започва зимната си подготовка на 15-ти януари. Отборът ще бъде воден от старши-треньорът Роберт Петров, а негов нов помощник ще е Георги Мечечиев. Преди няколко седмици бе обявено, че тимът ще започне с поне 6 нови футболиста, но на този етап имена не се обявяват. Няма яснота колко играчи ще изведе наставникът Роберт Петров за първа тренировка.

Вчера се разбра, че Жюлиен Бенков също напуска клуба в посока Етър (Велико Търново), където вече акостира и Стефан Христов. Кристиян Григоров е пред договор с Лудогорец. Списъкът с напуснали се допълва още от Васил Шопов, Марин Орлинов, Антони Иванов, Живко Господинов, Богомил Христов, Пламен Илиев и Иван Дянков. Почти сигурно се счита и напускането на Цветомир Тодоров.

Според sport-vt.com Етър и Спартак трябва да изиграят контрола на 2 февруари. В периода 6-13 февруари пък плевенчани трябва да участват в турнира "Поморие Къп".