Слави загатна, че ще има нов концерт

"Такава ни е работата, ние предизвикваме емоции", сподели шоуменът от Плевен

"Такава ни е работата. Ние предизвикваме емоции. Ако сме предизвикали хубави емоции, значи сме си свършили добре работата", коментира Слави Трифонов темата с двата си концерта през миналата година. Припомняме, че близо 90 хиляди зрители имаха шанса да гледат на живо спектаклите в "Арена Армеец" и на стадион "Васил Левски", а билетите за тях свършиха буквално за часове. Очаква се през януари Би Ти Ви да излъчи шоуто от националния стадион.

Ще има ли нов концерт? Въпрос, който си задават мнозина.

"Аз се опирам на резултати. В случая с този концерт на стадион "Васил Левски" - продадени билети и хора, които останаха през цялото време, въпреки че валеше... Може би обективната реакция за това дали са били щастливи и доволни е следващ концерт", коментира Слави в собственото си шоу.

"Каквото и да правим, то ще стане ясно. Но при всички положения базата или част от това, което ще направим, доказателствата за това, което ще направим, се крият дълбоко в тия два концерта. Кадрите, които видях след 25 септември - видях, че това е огромна отговорност, която лежи на нашите плещи. За нищо на света няма да си позволя да погледна по друг начин към тази аудитория, освен с уважение, респект и огромно чувство на отговорност. Така че каквото и да правим, то ще бъде на професионално ниво и с чувство на отговорност към публиката", допълни шоуменът от Плевен.