Внимание! Тази жена лъже, че е инкасатор - измамила е над 30 плевенчани

Татяна Стоилова се представя за служител на ЧЕЗ и събира пари на ръка

Вижте тази жена и я запомнете, защото лъже, че е инкасатор. Татяна Стоилова се представя за служител на ЧЕЗ, събира пари на ръка от хора, които имали просрочени плащания, след което изчезва. Измаманицата е завлякла с хиляди левове абонати на енергото, информира Нова телевизия.

В Плевен е преметнала над 30 души, които са й дали суми между 600 и 1000 лева. Набелязвала жертвите си в ресторанта, в който пиела кафе. Предлагала им да плащат разсрочено сметките си директно на нея с презумпцията, че това можело да става по някаква "вътрешна каса". Доверилите й се разказаха, че не получавали касови бележки, а тя постоянно казвала: "Утре, утре..". Една сутрин хората осъмнали без ток и разбрали, че са жертва на измама. Научили, че Татяна не работи в енергото, а в завод за кабели за автомобили в Плевен. Подали сигнал до полицията.

ЧЕЗ за пореден път предупреди, че няма упълномощени служители, които да приемат пари за битови сметки на ръка. За това престъпление законът предвижда лишаване от свобода от 1 до 6 години.

Прокуратурата ще разследва Татяна Стоилова и за друга измама. Тя предлагала и услугата, че може да уреди хора на работа в енергодружеството срещу определено възнаграждение. Твърдяла, че е близка с шефовете. Две жертви разказаха в ефира на Нова тв, че са "изгоряли" с по 400 и 200 лева. Казвала им, че парите са за внасяне на документация и за провеждащите конкурса.

"Не съм излъгала никого. Нищо не съм вземала от никой", невъзмутимо заяви Татяна Стоилова пред камерата на Нова телевизия.

Един от излъганите пък бе пределно ясен по телефона. "Тази долна маймуна, тя... лъжата я има за поздрав".