Спартак (Плевен) уреди три контроли, селекцията продължава

Тимът започна с трима от новите - в неделя пристигат останалите петима

Спартак (Плевен) стартира подготовката си за пролетния полусезон. На днешната тренировка на тима се появиха трима от новите футболисти - Николай Мицански, Емил Грозев и Борислав Иванов, информира sportal.bg. В неделя към тима ще се присъединят останалите новопривлечени попълнения - вратарят Ивайло Крушарски, защитникът Цветомир Радев, халфовете Димо Атанасов, Иво Иванов и Даниел Гаджев. С мъжете ще тренират и юношите Теодор Коларов (защитник) и Мартин Бакалов (халф).

С привличането на посочените селекцията не е приключила и наставникът Роберт Петров ще подсили своя състав с още няколко попълнения.

На първата тренировка не се явиха напусналите – Марин Орлинов, Кристиян Григоров, Живко Господинов, Пламен Танев, Георги Пейчев, Васил Шопов, Антони Иванов, Пламен Илиев, Иван Дянков, Жулиен Бенков, Николай Ботев, Богомил Христов и Стефан Христов.

Спартак ще тренира в Плевен. Все още не е уточнена окончателната програма с контролите. Засега са сигурни срещите с Вихър (Славяново), втория състав на Литекс (Ловеч), Етър (Велико Търново) и участието в турнира „Поморие Къп 2016“.