Автомобил се обърна по таван край Плевен

Животът

16-01-2016, 23:32

Снимка:

plevenutre.bg

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Снегът пак ни изненада - ето каква е ситуацията в Плевен (Галерия)

Снегът се завърна в цялата страна, шофьорите трябва да бъдат много внимателни

Автомобил се е обърнал край Плевен тази вечер, но за щастие няма фатални последици. Това информира читател на Plevenutre.bg, който предостави и снимка от мястото на събитието. Инцидентът е станал малко след село Ясен около 18 часа. Водачът се е преобърнал по таван с возилото си, но по първончални информации не е пострадал сериозно, тъй като е оказвал съдействие на униформените след това.

От АПИ напомниха, че шофьорите, на които в неделя им предстои пътуване, е необходимо да тръгват на път с автомобили, подготвени за зимни условия. При усложнени атмосферни условия в нощта на събота срещу неделя може да се предприеме цялостно спиране на движението по третокласната пътна мрежа.

Необходимо е шофьорите на тежкотоварни превозни средства и на леки автомобили да тръгват на път само с подходящи гуми, да карат със съобразена скорост и повишено внимание, спазвайки дистанция и указанията на контролните органи. Блокирането на движението от автомобили, които не са подготвени за зимни условия, затруднява работата на снегопочистващата техника и възпрепятства пътуването на всички останали шофьори.