Евгени Димитров разкри подробности около новия проект "Игра на хорове"

Надявам се да направим нещо много иновативно и същевременно атрактивно, сподели Маестрото

Kaкто вече писахме, новият проект в "Шоуто на Слави" се нарича "Игра на хорове". Могат да се записват всички хорове, които се състоят поне от 8 човека. Няма ограничение в стиловете. Всички желаещи да участват трябва да запишат видео и го изпратят на имейл: [email protected] Не забравяйте да оставите телефон за връзка.

Евгени Димитров - Маестрото разкри повече подробности около задаващото се атрактивно шоу.

"Има една доста сериозна традиция в България, към която не се обръща достатъчно внимание. Смятаме, че има страхотни професионални и непрофесионални хорове, които могат да се справят с интересни сложни задачи, отколкото с това да вземат една партитура и да научат едно произведение", заяви видният плевенчанин в "Шоуто на Слави". Той даде пример с "Мистерията на българските гласове". "Гениален народен хор. Ако те изпеят песен в друг стил или някаква съвременна песен, преработка, ще бъде невероятно. Надявам се да направим нещо много иновативно и същевремнно атрактивно. ", допълни Маестрото.

Няма значение дали хоровете са професионални или непрофесионални. Нито дали са мъжки, детски, женски или смесени, нито дали са църковни, общински, училищни... Всички могат да се запишат, стига да приемат предизвикателството да се впуснат в такова приключение.

"Във всеки град има хорове. Има хорове, за които не знаем, че съществуват - самодейни състави, които нямат много публичност. Това е добър шанс да ги покажем. Българските гласове са много талантливи. Искаме да представим хоровете в интересна среда, различна. Смятаме, че по този начин те ще бъдат много атрактивни", каза още Евгени Димитров.