Люси Дяковска и A.V.A. тръгват на турне!

Момичешката група ще участва във "Вечер на мюзикъла" в Плевен на 4 февруари

На фона на много сълзи от страна на Люси Дяковска - женското трио A.V.A. напусна шоуто "X Factor" на метри от големия финал. В решителния сблъсък девойките се изправиха срещу Кристиян Костов, а журито реши с 3:1 гласа за "короната" да се бори най-младият участник.

A.V.A. не успяха да разбият стереотипа на шоуто и да станат първата група на финал, въпреки ласкавите оценки на журито. За пореден път стана ясно, че в България групите не са атрактивни за продуциране.

Момичетата обаче ще получат по-голяма награда - ще тръгнат на турне с Люси Дяковска и ще застанат на сцената срещу реална публика! Това обяви самата плевенчанка. По думите й музикалната обиколка в страната ще започне в края на февруари, а подробностите ще бъдат обявени скоро.

"В началото бяхте аутсайдери, но станахте фаворити! Вие направихте нещо невиждано! От една обикновена група, се превърнахте в един от фаворитите на сезона. Благодаря ви за невероятната работа, усилие и желание. Благодаря и на хората, които повярваха във вас", сподели през сълзи Люси, която единствена даде своя глас за тях.

Припомняме, че на 4 февруари Люси Дяковска и Плевенската филхаромония ще представят за трети път в Плевен "Вечер на мюзикъла". В театър “Иван Радоев" отново ще звучат откъси от “Коса”, “Кабаре”, “Котките”, “Цар Лъв”, “Мулен Руж”, “Уестсайдска история”. Потвърдено е, че момичетата от A.V.A. също ще се включат в спектакъла.