Турнето на Люси Дяковска и A.V.A. ще мине през Летния театър в Плевен

Музикалната обиколка из страната започва в края на март

Както вече писахме, Люси Дяковска и женското трио A.V.A. се готвят за национално турне. Новината обяви самата Люси след отпадането на момичетата от шоуто "X Factor" преди няколко дни.

Taзи сутрин талантливата плевенчанка потвърди казаното и уточни, че музикалната обиколка ще започне в края на март, като са предвидени концерти в много градове от страната. Шоутата ще бъдат на различни сцени. Планува се да има и такива в летни театри, като те най-вероятно ще се осъществят в началото на топлия сезон. Люси спомена градовете Пловдив, Плевен и Стара Загора!

Припомняме, че на 4 февруари Люси Дяковска и Плевенската филхаромония ще представят за трети път в Плевен "Вечер на мюзикъла". В театър “Иван Радоев" отново ще звучат откъси от “Коса”, “Кабаре”, “Котките”, “Цар Лъв”, “Мулен Руж”, “Уестсайдска история”. Момичетата от A.V.A. също ще се включат в спектакъла.

Тази вечер в 20.00 ч. е финалът на "X Factor". Васил Найденов, Любо Киров и фронтменът на Б.Т.Р. – Атанас Пенев, ще бъдат сред специалните гости на големия финал. Четвъртият сезон ще завърши с хитове, изпълнени от най-големите български поп и рок изпълнители. Тримата финалисти на формата Кристиан, Дарина и Християна обещават да дадат всичко от себе си в битката за голямата победа. Победителят в "X Factor" ще получи възможност за музикална кариера и награда от 50 000 лева.