В Плевен ще се проведе информационен ден по Програмата за трансгранично сътрудничество Румъния – България

Събитието е във връзка с обявената втора покана за набиране на проектни предложения

Информационни дни във връзка с обявената втора покана за набиране на проектни предложения по Програмата за трансгранично сътрудничество ИНТЕРРЕГ V-A Румъния – България 2014-2020 г. ще се проведат през месец февруари в двете държави.

Информационните дни се организират от Съвместният секретариат на програмата за трансгранично сътрудничество сътрудничество с Управляващия орган и Националния орган на програмата. Те ще се проведат на 5 февруари в гр. Добрич, на 16 февруари в гр. Гюргево, Румъния, на 17 февруари в гр. Крайова, Румъния и на 18 февруари 2016 г. в гр. Плевен.

Всички заинтересовани страни и потенциални бенефициенти, които вземат участие, ще имат възможност да се запознаят с Програмата и основните насоки по обявената втора покана за набиране на проектни предложения.

Събитието в Плевен ще започне в 10:30 в Зала „Плевен“ (партер) на Областна администрация Плевен, България (площад „Възраждане“ № 1, Плевен). Адресирано е до потенциалните кандидати от областите: Велико Търново, Враца, Монтана, Плевен и Видин.