Борбата на Влади продължава, нека му помогнем!

Продължава кампанията за набиране на средства за възстановяването му в болница Гювен Анкара

Борбата на Владимир продължва, както и кампанията за набиране на средства за възстановяването му в болница Гювен Анкара. Това информираха близките му във Фейсбук. Както вече писахме, има нова дарителска сметка на името на Владимир, а освен това и 2 дарителски кутии - едната е във фризьорския салон в "Панорама мол", а другата - в оптиката на ул.Раковски 19, зад ресторант "Централ".

"Няма нищо по-хубаво от това да знаеш, че нещата се случват, че вървиш напред! Вярно, пътят е труден, защото живееш втори живот и всичко започва отново и отначало! Приятели, Владимир се бори и старае ежедневно! Това е негова борба, той го знае, но мисля, че можем да му помогнем да се възстанови по-бързо! Да бъдем добри и да му помогнем да замине в Анкара на лечение!", призовават близките му на страницата Да помогнем заедно на Влади във Фейсбук.

Припомняме, че получената предварителна оферта-проформа за 20-дневна терапия, която трябва да се проведе при първия курс на лечението на Влади, е на стойност 9000 долара. След преглед от проф. д-р Дениз Евджик, ще бъде изготвен конкретен план за лечение, което означава, че стойността на лечението също може да се промени с малки разлики.

Новата Дарителска сметка е:

IBAN: BG10FINV91501316670089 в "ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА"

Титуляр:Владимир Галинов Петров