Деян Топалски предизвика Бранко Бабачев, битката ще се състои скоро

Предстои да се уточнят параметрите за срещата

Многократния републикански шампион по кикбокс Деян Топалски е отправил предизвикателство към бруталния и безкомпромисен в своите срещи Бранко Бабачев, информираха от bunt.bg. Повод за хвърлената ръкавица от страна на плевенчанина са създали се проблеми между тях извън ринга. Топалски смята, че най-доброто решение на тези проблеми е именно излизането на двамата на ринга и показването на това кой кой е веднъж завинаги.

"След като един човек хвърля наляво и надясно тежки думи, то той би трябвало да е готов да защити твърденията си. Затова аз му давам шанс да го направи по най-цивилизования начин – в ринга! Оставям изцяло на него възможността да си избере правилник, по който иска да се изправи срещу мен – бокс, кикбокс , ММА, шах или народна топка – изборът е негов, аз съм готов да го срещна на всяка дисциплина", коментира Топалски.

Габровецът Бранко Бабачев вече е дал съгласието си за провеждането на такава битка. Предстои да се уточнят параметрите за самата среща - на коя дата точно ще се състои, както и на кое събитие от веригата Pro Fight ще бъде. Очаква се това да бъде един от най-зрелищните мачове в историята на българските боеве предвид визитките на Топалски и Бабачев.