Люси Дяковска благодари на плевенчани със сълзи на очите

Певицата с емоционална изповед в ефира на БНТ след трите концерта в родния си град

"След тези концерти, които направих в Плевен, за първи път усетих какво е да си сам на сцената, да продаваш билети за твой собствен концерт. Развълнува ме. Аз всеки път си плача... Аз съм човек, който си позволява абсолютно всичко на сцената. Сцената не е място, на което трябва да криеш емоциите си. Това, което получавах от публиката в последните концерти е толкова безгранична благодарност, че аз съм на сцената, и в същия момент, безгранична благодарност от моя страна към тези хора, които всъщност си направиха труда да влязат в театъра и да ми дадат възможност да ги направя щастливи за час и половина. Моята цел винаги е по някакъв начин да докосна хората.", сподели със сълзи на очи Люси Дяковска в "Денят започва" по БНТ.

Певицата не успя да скрие емоциите си, породени след трите успешни концерта в родния Плевен, на които публиката засвидетелства любовта и уважението си към нея. Люси допълни, че се е случила една взаимна любов между нея и Плевенската филхармония на сцената, което също е било важен фактор за цялостния успех на проекта.

"Никога не съм имала желание да си сменя паспорта. Аз знам коя съм. Аз съм Люси от Плевен - детето на мама и на тате Дяковски. Аз съм Люси - българката в Германия, която е впечатлила милиони хора с музика.", каза още талантливата изпълнителка, която се готви за национално турне.