Ще търсят най-секси студентката в Плевен!

12 града ще излъчат финалистки за националния конкурс "Най-секси студентка на България 2016"

Национален конкурс "Най-секси студентка на България 2016" ще търси най-красивите възпитанички на вузовете из страната. Събитието се организира от популярния DJ Цеци Лудата глава, съпругата му DJ Галка и Пламен Богданов, нашумял с участието си в последното издание на "Биг брадър".

Финалистиките ще бъдат излъчени на специални клубни шоута в градовете Варна, Русе, Смолян, Плевен, Стара Загора, Велико Търново, Пловдив, Бургас, София, Благоевград, Свищов и Шумен. От всеки един град ще бъде излъчена победителка, която отива на финала. В предварителните кръгове, които ще се проведат в 12-те града, жури ще бъдат фигури от местния обществения живот. Гласуването на финала, който ще се проведе в София, ще бъде с интернет вот.

Вече има дати за повечето градове, но подробностите ще бъдат обявени скоро.

"Искаме да дадем път на младите и красивите дами, защото 99% от конкурсите, които наблюдаваме, са нагласени. Ще дадем път на женската красота и обещаваме, че нашата победителка ще бъде по-красива от всички други победителки в останалите конкурси за красота", обеща Цеци Лудата глава в "Часът на Милен Цветков".

"Искаме да докажем на цяла България, че в нашата държава може да се направи нещо, в което да няма задкулисни игри", допълни Пламен Богданов.