Нов пазар и отваряне на корпус 4 на болницата са основните приоритети за Община Червен бряг

Инж. Данаил Вълов направи отчета си пред обществото за изминалите 100 дни управление

Днес в пресклуба на БТА инж. Данаил Вълов направи отчета си пред обществото за изминалите 100 дни управление от мандат 2015 - 2019, съобщават от местната управа.
Какво е финансовото състояние на общината и пред какви проблеми е изправена? В отчета на кмета Вълов е описано всичко, което е наследил от предходния мандат, както и всичко по което вече се работи и има развитие. Ново решение за пазара, решаване на проблема с обходните маршрути на града и отваряне на 4-ти корпус на местната болница са трите основни и важни приоритети, по които вече се работи активно.
Инж. Вълов допълни, че прословутата система за видеоразходка в с. Реселец ще заработи в рамките на месец, а информационният център намиращ се в читалището на селото ще може да обслужва нормално туристи.
Ръст на безработицата в общината довела до намаляване броя на населението беше още една от другите коментирани теми. Вълов обясни, че Община Червен бряг търси макар и временни решения на проблема с програми по временна заетост съвместно с Агенция Бюро по труда.