Приятели на Карлос събират пари за адвокат във Фейсбук

В социалната мрежа вече има направена група, която носи името "За Карлос!!!"

Приятелите на покойния Кирил Димитров - Карлос не спират да търсят възмездие за отнетия живот на своя приятел. Във Фейсбук дори вече има направена група, която носи името "За Карлос!!!" и в нея всеки предлага помощ за разследването на случая. Много от присъединилите се, които са над 230 на брой, твърдят, че за ясно дело е нужен добър адвокат, като дори един господин предлага да се събират пари в социалната мрежа, за да се наеме най-добрия адвокат.

"Една девойка даде умната идея да се открие банкова сметка, с която да се плати хонорар на адвокат за което аз съм твърдо ЗА! Преди това обаче, трябва брата на Карлос или упълномощено лице да се свърже с печени адвокати от ранга на Марин Марковски - давам пример (не е задължително да е той)! Този, който реши да поеме делото, ще има право да следи всичко, което се прави по дознанието - Говорим за оперативна работа, събиране на информация, разпити на свидетели и всякакво движение по случая и съответно да информира НАС ХОРАТА, КОИТО СА ЗАГРИЖЕНИ, ИМАТ ОТНОШЕНИЕ И ИСКАТ СПРАВЕДЛИВОСТ - своевременно, за да можем да отреагираме адекватно. В момента ние като негови приятели и просто заинтересовани физически лица нямаме никакви права, но ако наистина се открие банкова сметка, всеки даде своя принос и наемем адвокат, ще имаме право да търсим сметка, както от морална, така и от гледна точка на хора, които са платили за да търсят правосъдие и искат да знаят какво се прави за да бъдат справедливо наказани всички, които са виновни за смъртта на нашия приятел! Това няма да го върне, но нека с този акт да дадем ясното послание към всички диви селяни, че с юмруци проблеми не се решават! Който иска да се бие да се качва на ринга, а не да се прави на мъж в дискотеките и клубовете където НИЕ РАБОТИМ, но не искаме да УМИРАМЕ!!!", пише в групата Кирил Пехливанов, който е колега на Карлос.

Припомняме, че задържаният за убийството на първия български стриптизьор е под домашен арест. Прокуратурата ще установява дали черепно-мозъчната травма, която според първоначалния медицински оглед е причина за смъртта на Карлос, се дължи на удара в предмет при падането или на последвалото кроше от страна на Маню К..