Люси Дяковска след отпадането на Спартак от Купата: Какъв мач, каква емоция!

Певицата смята скоро да подкрепи брат си и възпитаниците му в зала "Балканстрой"

"Оххххх...какъв мач, каква емоция, какви прединфарктни състояния! Няма думи, които да опишат играта на Спартак днес и категоричното превъзходство в този двубой!!! Щях да умра!!! Само за здравите нерви заслужават медал!!!", написа във Фейсбук Люси Дяковска минути след драматичното отпадане на плевенския тим от турнира за Купата на България. Спартак загуби драматично от Берое след продължение, а певицата за пореден път показа, че следи изъсо изявите на баскетболния тим, начело на който е брат й Александър.

Люси постоянно следи мачовете и се надява, че тази пролет ще намери време да присъства на някой от домакинските двубои на Спартак и зала "Балканстрой" ще бъде пълна.

Сашо Дяковски всъщност е "спортната издънка" в прочутата музикална фамилия от Плевен. Баща му Любомир е световноизвестен оперен певец и настоящ директор на плевенската филхармония. Майка му Росица е пианист, а дядо му по майчина линия е маестро Иван Вълев, композитор и основател на Северняшкия ансамбъл – най-добрата школа за народни танци в Северна България. Сестра му Людмила пък едва ли има нужда от представяне.