Невяна Владинова завърши на седмо място на финала на обръч в Москва (Видео)

"Надявам, че в най-скоро време ще покажа най-доброто от себе си", сподели плевенчанката

Плевенчанката Невяна Владинова получи оценка от 17.416 точки и раздели седмото място с Ашрам Линой от Израел на финала на обръч на турнира от сериите Гран При по художествена гимнастика, който се проведе в Москва през. Победителка стана представителката на домакините Александра Солдатова с 18.500 точки. Припомняме, че плевенчанката завърши 13-та в многобоя вчера.

"Това състезание беше един добър старт за българския отбор. Лично аз допуснах грешки на бухалки и лента, които отдавам на това, че съчетанията са нови и за пръв път ги показвам на голям терен. Чувствах се спокойна през всичките дни от състезанието и най-вече днес. Направихме добра проверка за това докъде сме стигнали и как вървят новите композиции. Имаме още много работа, но се надявам, че в най-скоро време ще покажа най-доброто от себе си. Радвам се много за победата на ансамбъла и за силния старт на олимпийската година", коментира Невяна.

Специално за официалния сайт на БФХГ старши-треньорът на шампионките в многобоя Ина Ананиева сподели, че е доволна от представянето на момичетата, но и че пред отбора предстои още много работа при изчистването на детайлите в съчетанията.

Българската делегация се прибира утре (22.02) в 12.30 на обяд.