Септември (Симитли) в бойна готовност за мача със Спартак

Плевенчани ще търсят задължителни 3 точки в събота

Първият официален мач на Спартак (Плевен) за тази година ще е на 27 февруари, събота, като гост на Септември в Симитли. Срещата от 18 кръг на "Б" група е с начален час 14.00. Възпитаниците на Роберт (Петров) ще търсят задължителна победа, като се има предвид тежката програма, която ги очаква в първите 4 кръга от пролетния дял на шампионата и необходимостта им от точки.

На 6 март Спартак гостува на Лудогорец II. Седмица по-късно, на 12 март, ще се състои 20 кръг, а в него "синьо-белите" ще посрещнат Литекс II на стадион "Плевен". На 19 март предстои гостуване на Нефтохимик в Бургас.

Тимът от Симитли заема последното 16-то място в "Б" група с актив от 9 точки. Отборът е записал 2 победи, 3 равенства и 12 загуби. Спартак е на 10-та позиция с 20 пункта.

"Няма място за униване, няма място за предаване, ще се борим до последно, всички гледаме в посоката за оставане в групата. Работим много, желание и хъс има във всички момчета, разбирателство и голямо сработване се получи между отбора, който водя в момента. Всеки един мач ще преследваме победата до край, дано когато свърши първенството да бъдем от щастливата страна", коментира наставникът на Септември Тодор Киселичков. "Надявам се до първия мач в "Б" група да успеем да избистрим още по- добре състава, да успеем да изградим връзките между футболистите в отбора, да възстановим контузените футболисти и на 27-ми за първия мач със Спартак (Плевен) да бъдем в бойна готовност". допълва той пред "Струма".