Безпощаден Явор Маринчев смля от бой британец насред Лондон (Видео)

Хиената размаза Адам Харт и развали вечерта на английската публика

Явор Маринчев записа нова победа в легендарната зала "Йорк Хол" в Лондон тази вечер! Боксьорът от Плевен, който отскоро се изявява и като промоутър, взе скалпа на още един британец, като буквално унищожи противника си за ужас на английската публика!

Бившият шампион на България за професионалисти и аматьори отнесе 36-годишния британец Адам Харт по време на гала вечерта "Crunch time", пращайки го няколко пъти на земята, което принуди съдията да сложи край на срещата. Под бурните възгласи "Българи - юнаци" на подкрепящата го българска агитка Маринчев регистрира своята 11-та победа на професионалния ринг.

Адам Харт, който е бивш шампион в К1, не бе губил на боксовия ринг до този момент и през последните дни ръсеше закани, че ще търси поредния си успех, който ще го приближи до сблъсък за британската титла. Не така обаче мислеше Явор Маринчев, който тотално го смля от бой, както ще се убедите от видеото.

Припомняме, че през декември 32-годишният плевенчанин отново огорчи гордите албионци, надвивайки сънародника им Карл Уийлър.

Очаквайте утре подробности и коментар от самия Явор Маринчев специално за Plevenutre.bg