Общинският съвет по наркотични вещества e с променен състав

В Съвета влизат 15 души, двама от които са представители на местния парламент

Общински съвет – Плевен актуализира състава и броя на членовете на Общинския съвет по наркотични вещества. В Съвета влизат 15 души, двама от които са представители на местния парламент. Съветниците решиха това да бъдат Катя Христова и Марина Андреева. Председател Общинския съвет по наркотични вещества е Катя Божикова, секретар е д-р Александър Вичев.

Членове на Съвета са още: Георги Георгиев - представител на Областната дирекция на МВР, Цветомир Илиев - представител на Първо РУ на МВР, Николай Петров - представител на Второ РУ на МВР, д-р Юлиан Найденов - представител на РЗИ - Плевен, Кремена Пъшева - представител на РИО - Плевен, Николай Пачевски - прокурор, представител на Окръжна прокуратура, Диляна Тодорова - представител на Дирекция „Социално подпомагане“ - Плевен, Анелия Цветанова - представител на БЧК, Чавдар Мирчев - представител на Фондация „Социални и здравни алтернативи“.

За Община Плевен представители в Съвета са д-р Елза Пачева и Мариета Георгиева. Това съобщиха от пресцентъра на ОбС-Плевен.