Кметове от ГЕРБ на селата в общината проведоха работна среща с Владислав Николов и Мартин Митев

Те помолиха за съдействие, за да може селата да посрещнат пролетта в приличен вид

На работна среща кметовете на селата в Плевенска община, издигнати от ГЕРБ, изложиха проблемите си пред Владислав Николов, народен представител от ГЕРБ и областен координатор и Мартин Митев - председател на Общински съвет – Плевен и общински ръководител на партията. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

След зимните месеци в не едно село има наводнени мазета в къщите, потънали в кал и вода улици, непочистени гробищни паркове, затлачени дерета, както и изоставени речни корита, зейнали нови дупки по улиците в населените места и извън тях. Тази картина трябва да се промени, категорични бяха кметовете. Те помолиха за съдействие, за да може селата да посрещнат пролетта в приличен вид. Взе се решение да се направят срещи в селата, за да бъдат чути жителите им. Предвиждат се и приемни на общинските съветници от ГЕРБ, за да се търсят решения за проблемите в постоянните комисии.

По същото време общинските съветници от ГЕРБ Диана Данова, Пенчо Дреновски, Христослав Михайлов, Йордан Грижов и Цветомир Генчев проведоха приемна с граждани. На нея бяха поставени въпроси, свързани с дупките по улиците в Плевен, чистотата и бездомните кучета в центъра и кварталите.