Пандизчия от Плевен стана герой на "Шоуто на Слави"

"Не мога да пиша, не мога да смятам, не мога да чета, но с парите не може да ме излъжеш", отсече затворникът

Пандизчия от Плевен стана герой в новата рубрика "Вътрешен човек" на "Шоуто на Слави", която ще показва живота на престъпниците зад решетките у нас. Първият репортаж на Иван Кулеков бе от плевенския затвор и представи "необикновената" история на един сводник.

"Чист натурален циганин съм, само имената са ми български. Майка ми е пенсионерка. Три жени имам - и трите бяха проститутки и работеха за мен. Наркоманки, изкарваха ми парите. Аз им бях охрана", обясни пандизчията от 312-та килия.

Озовал се в затвора, след като клиент използвал услугите на една от жените му, но не поискал да си плати. "Тя ми звъннна, отидох и му казах, че аз съм човека с пушката: "Плащай си!". Вика: "Няма да плащам, какъв си ти". Свалих го долу, пернах го един път и заспа. Взех му портмонето и си заминах. 32 хиляди евро... А еврото го ядох с наркотици, с коли, жени... А хората ми дадоха 11 години затвор?! Не съм виновен. Ще се чувствам виновен, ако съм влязъл в къщата ти, да ти правя грабеж, да те пребия, да плаша семейството ти...", разказа още пандизчията.

"Предадох се доброволно, но полицаите ме пребиха от бой. Много бой ме биха, взеха ми здравето, когато ме задържаха през 2014-та. За какво ме биха, питай ги? Ще ми дойде акъла ли? Аз толкова бой съм ял, толкова неща съм видял в тоя живот...", допълни "героят" на Кулеков.

"Всичко се случва в плевенския затвор. С какъвто се събираш такъв ставаш. С педал се хващаш, педал ставаш. С хубав човек се хващаш, хубав човек ставаш. Продават си яденето тука, св*рки правят за по една цигара и кафе. Нервим се някой път, има шамарчета, някой път юмруци, столове. И в карцера лежах", призна си чистосърдечно затворникът.

Той се оплака, че не успява да си вкара флашка и се чудят къде да ги крият. За една година пък полицаите му взели пет телефона. "Не мога да пиша, не мога да смятам, не мога да чета, но с парите не може да ме излъжеш", завърши пандизчията.