Невяна Владинова показа, че има потенциал да бъде сред най-добрите на Олимпиадата (Видео)

Плевенчанката участва на финалите на Световната купа в Лисабон на три уреда - бухалки, обръч и лента

Невяна Владинова днес участва във финалите на индивидуалната надпревара на Световната купа в Лисабон на три уреда - бухалки, обръч и лента.

Плевенчанката получи 17,600 за своето изиграване с обръч и се класира на 6-то място на финалите на Световната купа в Лисабон. Тя игра стабилно, без грешка и остави отлични впечатления. Първа бе класирана рускинята Александра Солдатова от Русия с 18 650. Във финала на бухалки Неви за съжаление допусна грешка и получи 17.050, което й отреди седмото място. Първенец отново бе Солдатова с 18.650. Владинова направи добро изиграване и с лентата, което й донесе резултат 17.600 и шесто място. Украинката Гана Ризадинова спечели титлата с 18 500.

"Много съм щастлива за представянето на Невяна Владинова, която показа значително израстване от последното състезание. Нежна, красива и артистична. Шестото място в многобоя и участието и на три финала показват, че има потенциал да бъде сред най-добрите на Олимпиадата! Показа и характер и желание за добро представяне и го постигна! С всяко състезание подобрява формата си и затвърждава отличното впечатление. Това представяне трябва да я мотивира да работи още по- усърдно в изчистването на композициите и за подобряване на формата!", сподели Илиана Раева за сайта и официалната страница на БФХГ във фейсбук.