Фолк певицата Роксана се спасила на косъм от терора в Брюксел

Изпълнителката от Кнежа си тръгнала часове по-рано от белгийската столица

Само няколко часа са спасили фолк изпълнителката Роксана от кървавия терор в Брюксел, след като взела съдбоносното решение да се прибере по-рано в България. През уикенда певицата от Кнежа гостувала именно в Брюксел, където имала професионални ангажименти.

"Хубавото е, че съм жива и здрава и съм се прибрала един ден преди толкова сериозно нещо. Болезнено е това, което се е случило в Брюксел. Извадила съм късмет по някакъв начин. Разговарях с човека, който организира участията ми, и той ме посъветва да се наспя хубаво и едва тогава да пътувам за България. Някаква сила ме накара да тръгна веднага, макар да бях много уморена", разказа Роксана. "Изказвам съболезнования към близките на загиналите. Щастлива съм, че Господ е предпазил България и не е имало полети по същото време", коментира певицата на специално заснето видео за фейсбук страницата си.

Роксана има ново планирано участие в Брюксел на 26 март (събота), но е категорична, че няма да пътува за белгийската столица, защото се страхува за живота си.