Областният управител приветства абсолвентите в Педагогическия колеж

Тя пожела на младите учители здраве, вдъхновение и оптимизъм

"Поздравявам ви за смелостта да поемете по един изпълнен с предизвикателства професионален път”, обърна се към абсолвентите в Педагогическия колеж Областният управител Ралица Добрева.

"Вярвам, че избирайки този професионален път за себе си, вие си давате сметка за съдбовния избор, който сте направили. Защото водени от съзнателно решение или подсъзнателен импулс, вие млади хора, сте избрали да учите, да водите, да напътствате, да помагате, да творите, да изграждате. И всичко това с много отдаденост и грижа, за да си спомни след години непослушното приказливо момче от последния чин в първия ви клас, как благодарение на вашия хъс у него се е събудила силата на победител.”, каза областният управител на Плевен Ралица Добрева. Тя пожела на младите учители здраве, вдъхновение и оптимизъм.

На тържествената церемония абсолвентите в Педагогическия колеж към Великотърновския получиха своите дипломи от зам. ректора на ВТУ „Св.Св. Кирил и Методий” доц. Димитър Димитров и декана на Педагогическия факултет проф. Венка Кутева.