Люси Дяковска: Готова съм да стана майка, ще осиновя дете

Публиката в Плевен ми подари едно невероятно усещане - да се почувствам вкъщи

Люси Дяковска сподели в изключително емоционално интервю за предаването "Преди обед" по bTV, че в годината на своя 40-ти рожден ден започва да работи по процеса за осиноваване на дете.

"Това не се случва от днес за утре. Това са много стъпки, които човек трябва да направи. Чувствам се готова от няколко години. Няма никакво значение дали ще е момче или момиче", заяви талантливата плевенчанка, която след броени дни ще празнува рожден ден. "Само в България имам право да осиновя дете. Много хора няма да го одобрят предвид възрастта ми. Аз съм човек, който обръща внимание на тези неща - почвам да смятам като съм на 60 на колко ще бъде детето, но пък възрастта не е това, което беше. А и моето семейство има огромното желание това да ми се случи и ме подкрепя", допълни Люси.

След броени дни певицата и Плевенска филхармония тръгват на турне. Люси разкри, че след като минат всички планувани вече дати, то ще продължи и през есента.

"Тук не съм работила като певица. Винаги ролята ми е била по-скоро на жури, ментор. Човек, идващ от музиката, а не като активен певец. Това е нещо голямо, което ми се случва. Нещо различно от всичко, което съм правила", коментира плевенчанката.

"Нямах колебания за концертите в Плевен, а се запитах пораснала ли съм да се срещна с тази публика? Има ли желание тази публика да види моите качества? Аз, ако не съм убедена в себе си, няма да го правя", разясни Люси. "В Плевен направихме три концерта. Планувахме само един, писаха ни много хора след това и решихме да направим още два. Това много ме поласка. Публиката в Плевен ми подари едно невероятно усещане, да се чувствам вкъщи - в залата и в театъра, в който съм отраснала. И то сред хора, които ме познават от дете. Отдавна не бях правила такава тежка програма - час и половина, и то с мюзикъли - Гершуин, АББА, Кабаре...", разказа още иментитата ни съгражданка.