Деян Топалски е готов за "Предизвикателството на стиловете" (Видео)

Срещата ще бъде проведена по правилника на Шоотбоксинг

Както вече писахме, професионална бойна гала вечер "Предизвикателството на стиловете - TWINS-12" ще се проведе на 2 април 2016г. в София, зала "Универсиада" от 20.00 часа. Феновете на бойните спортове у нас ще имат шанса да се насладят на множество схватки в различни бойни дисциплини.

ММА боецът Деян Топалски ще се изправи срещу Данаил Йорданов в категория до 85 кг в мач с шоотбоксинг правила. Плевенчанинът сподели пред Plevenutre.bg, че е готов за предизвикателството, но допълни, че не е запознат с противника си. Ще подходи обаче с нужния респект и няма да допусне подценяване. В професионалния си актив по Смесени бойни изкуства Топалски има 13 победи и 3 загуби. Осем пъти е заемал първото място на държавни първенства в различни правилници: К-1, лоукик и фулконтакт правилник. Той безспорно е един от най-подготвените кадри в бойните изкуства на наша почва.

Неговият опонент Данаил Йорданов е на 23 години. Младият и целеустремен състезател тренира в боксов клуб "Импакт" и има сериозна подготовка по правилника на Шоотбоксинг.

Шоотбоксингът разрешава ударите и ключовите техники да бъдат прилагани само докато двамата състезатели са в изправена позиция. Треньорът на Данаил Йорданов смята, че неговият атлет е възможно най-подготвен за предстоящата схватка.