Председателят на МГЕРБ Георг Георгиев проведе работна среща с младежката структура в Плевен

250 човека ще имат възможност да участват в Летния университет на МГЕРБ

Основната мисия на младежката организация на ГЕРБ е де бъде пример за всички млади хора, решили да се реализират в България. Това заяви председателят на МГЕРБ и народен представител от ГЕРБ Георг Георгиев по време на среща с младежи от Плевен. На събитието присъстваха областният координатор на ГЕРБ-Плевен и народен представител от партията Владислав Николов и Зорница Петрова-член на НИС на МГЕРБ. Председателят на МГЕРБ акцентира, че екипа на ГЕРБ в Плевен е сплотен и ще продължи да работи за развитието на общината.

Георг Георгиев обобщи, че 250 човека ще имат възможност да участват в Летния университет на МГЕРБ. По думите му, предстоят три регионални академии, в които ще участват младежи от цяла България. „Нашата цел е да се концентрираме върху проблемите на регионите“, подчерта лидерът на МГЕРБ.

Владислав Николов бе категоричен, че младежи, жени, старейшини и предприемачи реализират инициативи, които популяризират политиката на партията в Плевен. По думите му, младежите трябва да бъдат активни. Народният представител от ГЕРБ бе категоричен че ГЕРБ в Плевен се уповава на идеите на младите хора.

„Нашата цел е да привличаме млади хора и да увеличаваме структурата си“, заявиха младежите от ГЕРБ. Те подчертаха, че ще продължат да работят за по-доброто бъдеще на общината си.