Красавици от Плевен и Гулянци сред 100-те най-сексапилни българки според "Плейбой"

Гергана Малкоданска и Диляна Попова попаднаха в класацията на мъжката библия

Мъжката библия "Плейбой" за поредна година избра най-сексапилните българки. Едно от най-известните списания в световен мащаб обърна сериозно внимание на родните дами, които разпалват мъжките фантазии.

Критериите на съставителите засега не са известни, но може с гордост да отбележим, че в подреждането са попаднали и представителки на плевенския регион.

На 26-та позиция е класирана Гергана Малкоданска. Чаровната синоптичка на Нова телевизия се изявява като модел и неслучайно е наричана българската Никол Кидман. Плевенчанката е печелила  "Супермодел България". Гери е възпитаничка на МГ "Гео Милев" в града на Панорамата и се прибира на родното си място при всяка удобна възможност и до ден-днешен. Няма как да не отбележим, че с усмивката си тя успява да ни сгрее, дори когато навън времето е студено.

На 11-то място в класацията на "Плейбой" е поставена родената през 1981 година в град Гулянци Диляна Попова. Средното си образование тя завършва в техникума по облекло в Плевен. После започва да работи като модел, а след това и като актриса. Позната е на зрителите с ролите си в сериалите "Стъклен дом" и "Революция Z", както и в игралната лента "Love.net".