В Спартак ще умуват до последно за състава срещу Ботев (Гълъбово)

Няма накъде повече да отстъпваме, достатъчно точки подарихме, коментира пом. треньорът Диян Дончев

Утре Спартак (Плевен) приема Ботев (Гълъбово) в среща от 24-ия кръг на футболното първенство на Б група. Двубоят е от 17:00 часа на стадион „Плевен“. Мачът е от изключително важно значение за домакините, които се борят за спасение от изпадане.

Спортно-техническият щаб до последно ще умува за състава. Със сигурност на трибуните ще е защитникът Теодор Михайлов, който е наказан, заради получения червен картон срещу Поморие. Двубоят пропуска и последния новопривлечен – полузащитникът Николай Чипев. Преди малко от БФС са отказали да го картотекират за предстоящия двубой. Даниел Васев и Марио Димитров пък не тренираха вчера заради здравословни проблеми. Състоянието им се следи и едва часове преди мача ще стане ясно дали ще играят.

"Целта е ясна – задължителна победа. Няма накъде повече да отстъпваме. Достатъчно точки подарихме. Трите точки срещу Ботев (Гълъбово) са жизнено важни за нас. Колкото и да се абстрахираме от напрежението, няма как да го избегнем. Има го в нашия отбор преди този двубой, докато съперникът е спокоен. Въпреки това футболистите ни трябва да излязат и да спечелят. Време е да зарадват хората по трибуните. Да докажат, че заслужават да играят за Спартак (Плевен). Защото едно е да играеш за град с богати футболни традиции като Плевен, а съвсем друго за Ботев (Гълъбово), когото подчертавам въобще не подценявам. Но нас съперникът не ни интересува. Излизаме без притеснение за победата, която трябва да спечелим дори и с лоша игра“, коментира пом. треньорът на Спартак – Диян Дончев.